1. Hem
  2.  › 
  3. Tyskland

Hamburg

Private Touren und Stadtführungen in Hamburg auf deutsch
Upplev Hamburgs sevärdheter på en guidad rundtur i Gamla stan, en hamntur eller en spännande tematur på Reeperbahn och St Pauli. Vi visar dig de bästa turerna och attraktionerna i Hamburg

Öffentliche Stadtführungen auf deutsch

Heidelberg: Rundvandring i den gamla stadsdelen
1257 betyg
På denna 1,5 timmes guidade rundvandring upplever du spännande, romantiska, humoristiska och intressanta berättelser om Gamla stan i Heidelberg. Se själv varför Heidelberg anses vara en av Tysklands vackraste städer tillsammans med en kvalificerad guide.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:     
12 €
Heidelberg: 2-timmars spöklik rundtur med Hangmans dotter
349 betyg
Utforska Heidelbergs gamla stad på en speciell 2 timmars rundvandring. Hör de hemska historierna om ett nästan bortglömt yrke från medeltiden till 1800-talet, berättade av Hangman's Daughter.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:     
15 €
Heidelberg: Night Watchman Historic Adventure Tour
555 betyg
Upptäck Heidelbergs historia på ett interaktivt och unikt sätt på en vandringstur ledd av en nattväktare. Se stadens sevärdheter när du hör historier om de mindre lyckligt lottade och avslöja hemligheterna bakom dess medeltida historia.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:   
14 €
Heidelberg: På Nattväktarnas spår
224 betyg
Utforska historien om det tidigare valresidenset på Neckar, Heidelberg, under denna rundtur med nattväktarna. Lyssna på underhållande berättelser och anekdoter längs vägen.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:     
14 €
Heidelberg - Rundtur i gamla stan inklusive slottsbesök
9 betyg
Besök det världsberömda Heidelberg-slottet och den gamla stadsdelen och se det äldsta universitetet i Tyskland. Du ser världens största vinfat och promenerar genom Europas äldsta shoppinggator.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:        + 1
363 €
Heidelberg: Sightseeingbuss och slottstur
157 betyg
Upplev Heidelberg genom en bekväm busstur med en expertguide, följt av en rundtur i Heidelbergs slott.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:   
31 €
Heidelberg: Privat 3 timmars rundtur med slottsbesök
112 betyg
Upptäck den pittoreska gamla staden Heidelberg och dess slottsruiner på denna privata 3 timmar långa historiska rundvandring. Promenera längs en av de längsta gågatorna i Tyskland, beundra den vackra gamla bron och se Andens kyrka.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:   
145 €
Heidelberg: Underhållande guidad tur till höjdpunkterna i gamla stan
75 betyg
Utforska den romantiska staden Heidelberg med en kunnig guide. Ta del av höjdpunkterna Kornmarkt och Gamla bron och lär dig om de berömda konstnärer som inspirerades här.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:   
14 €
Heidelberg: Fackeltur med en nattvakt
79 betyg
Ge dig ut på en resa genom de mörka gränderna i Heidelbergs gamla stad. Hör berättelser om denna medeltida stad tillsammans med din nattvakt och facklor.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:     
14 €
Heidelberg: Privat PubCrawl
2 betyg
Upplev en oförglömlig natt i Heidelberg som en grupp med en privat guide som tar dig från bar till bar, förser dig med drinkar och ser till att du har massor av kul! #crawlingtillthemorning
Varaktighet: 4 timmar
Språk:   
360 €
Heidelberg: Scavenger Hunt Självguidad rundtur
20 betyg
Upptäck Heidelberg på ett roligt sätt med en promenad på en skattjakt. Lös gåtor i din egen takt och se alla stadens stora sevärdheter som Philosophenweg, den gamla bron och slottet.
Varaktighet: 3.5 timmar
Språk:   
39.9 €
Heidelberg - Studentische Stadtführungen
8 betyg
Entdecken Sie das universitäre Heidelberg mit uns! Die einzige studentische Stadtführung zeigt Ihnen Heidelberg wofür es berühmt ist - von Eichendorff bis heute!
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:   
15 €

Segway Tours

Paris: Guidad Segway-tur
164 betyg
Följ med på en privat Segway-tur och se Paris i all sin skönhet utan de begränsningar som en promenad eller buss innebär. Glid förbi Eiffeltornet och många andra ikoniska attraktioner med en lokal guide.
Varaktighet: 45 minuter
Språk:      + 1
50 €
Paris: 1,5 timmes guidad Segway-tur
185 betyg
Under PARIS 24 OLYMPICS, för att säkerställa högsta servicekvalitet för våra kunder, upptäck Paris på ett annorlunda sätt med våra Segway-turer PARIS STREET ART och BOIS DE VINCENNES.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:     
39 €
3 timmars segway-tur till Paris
9 betyg
Se höjdpunkterna i Paris på en guidad Segway-tur Lär dig om den franska huvudstadens historia från din guide och kolla in några av stadens främsta destinationer som Grand Palais-Petit Palais Etc.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:     
59 €
Paris: Stadsrundtur med E-scooter och lokal guide
30 betyg
Följ med på en guidad tur med e-scooter i Paris och åk bort från folkmassan. Utforska ljusets stad och dess monument samtidigt som du får en unik inblick i dess historia och samtida kultur.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:   
59 €
Paris höjdpunkter Segway-tur
929 betyg
Se Paris sevärdheter från en annan vinkel på en 2,5-timmars segway-tur och lär dig stadens historia när du glider ner på trottoarer och cykelvägar. Förundras över några av de mest historiska platserna i Europa, såsom Les Invalides, Eiffeltornet och mer.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:     
59 €
Paris: Stadens höjdpunkter Segway Tour
53 betyg
Se några av de mest anmärkningsvärda landmärkena i Paris på en Segway-tur. Hör historiska anekdoter om staden och låt din guide ta en bild på dig vid kända platser som Louvren och Eiffeltornet.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:     
80 €
Paris: Guidad Segway-tur
73 betyg
Upptäck staden Paris via Segway och ta dig runt mer på kortare tid. Beundra några av de mest kända landmärkena i staden och lär dig om Paris historia med din guide.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:   
79 €
Paris: 2 timmars Segway-tur
69 betyg
Kryssa genom Paris på en guidad Segway-tur. Se några av Paris mest kända sevärdheter, som Eiffeltornet, Les Invalides och Pont Alexandre III.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:   
59 €
Paris: 3 timmars privat Segway-tur
90 betyg
Se Paris höjdpunkter med självbalanserande cykel på en 3-timmars Segway-tur. Glid förbi ikoniska monument som Eiffeltornet, Place de la Concorde, Les Invalides och Pont Alexandre III.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:   
95 €
2 timmars Segway-tur i Paris
12 betyg
Se Paris höjdpunkter på en guidad Segway-tur. Lär dig om Paris historia från din guide och kolla in några av stadens främsta destinationer som-Pont Alexandre III - Place de la Concorde
Varaktighet: 2 timmar
Språk:     
39 €
Höjdpunkter
2 betyg
Fantastiskt sätt att upptäcka och njuta av fri utsikt över Paris arkitektoniska underverk. Våra guider kommer att komplettera ditt besök med intressanta historiska och kulturella insikter om staden.
Varaktighet: 1 timme
Språk:     
56 €
Segway privat rundtur på 1,5 timme
26 betyg
Glid genom Paris och se stadens mest kända sevärdheter på en Segway. Lär dig om stadens historia, intressanta fakta och lokala tips av din guide längs vägen.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:     
69 €

Bike Tours

Verona: Tur med elcykel och vinprovning i Amaronelandskapet
95 betyg
Denna rundtur i Amarone med elektrisk cykel är en halv dags utflykt i Valpolicellas kullar, en utflykt som går från stad till landsbygd för att upptäcka områdets berömda viner.
Varaktighet: 4 timmar
Språk:   
95 €
Det klassiska och det okända – cykeltur genom gamla Verona
466 betyg
Upptäck Veronas främsta sevärdheter och några intressanta, men ännu okända, platser när du trampar genom denna världsarvsstad under en tre timmars cykelrundtur. Beundra utsikten medan du rider genom de gamla gatorna.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:   
39 €
Verona: E-Bike-tur med panoramautsikt över staden med Spritz
70 betyg
Upplev en panoramatur i Verona genom att cykla på en rolig elcykel förbi de mest romantiska vyerna över kullarna och genom pittoreska kullerstensgator. Njut av en smak av traditionella delikatesser och lokala viner.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:   
69 €
Verona: Höjdpunkter och panorama cykeltur
77 betyg
Ta en cykeltur för att utforska Verona. Cykla runt i det romantiska Verona och beundra den fantastiska utsikten från kullen Castel San Pietro.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:   
39 €
Verona: Valpolicella-vin - självguidad cykeltur och provsmakningar
59 betyg
Upptäck vinområdet Valpolicella med e-cykel och utforska en dal av vingårdar, olivträd och gamla villor på en heldagstur. Smaka på lokala viner under ditt självstyrda äventyr.
Språk:   
85 €
Från Verona: Gardasjön E-bike tur med lunch SELVGuidad
16 betyg
Hämta din elcykel och åk i egen takt mot Gardasjön längs en cykelväg. Du når sjöns vatten i Bardolino, där du kan avnjuta en lätt lunch på en lokal restaurang (se på den viktigaste inkluderingen för menyalternativ).
Varaktighet: 8 timmar
Språk:   
89 €