1. Hem

Boka en färja

Färjeguiden för din semester. På vår webbplats hittar du information om över 3000 färjerutter och över 800 färjehamnar. För de allra flesta linjer kan du också boka biljetter och jämföra priser direkt online.

Sök efter färja

Ange land, hamn eller ö och klicka på "Sök". Då visas alla lämpliga rutter och en ruttkarta.

De bästa destinationerna

En lista över alla destinationer för färjor hittar du här: Länder & Regioner.

Populära rederier

En lista med alla rederier hittar du här: Rederier.

Nyheter

Fjord Line ställer in färjetrafiken till Sverige

Rederiet Fjord Line har meddelat att man kommer att upphöra med färjetrafiken mellan Sandefjord i Norge och Strömstad i Sverige. Flytten beror på strategiska överväganden, eftersom rutten inte passar företagets vision och långsiktiga strategi.

Holland Norway Lines på obestånd

Det nederländska rederiet Holland Norway Lines (HNL) lämnade in en ansökan om betalningsinställelse till den behöriga domstolen i Groningen den 30 augusti 2023. Trafiken på linjen Emden - Kristiansand har ställts in. Det är oklart om och när trafiken kommer att återupptas.

P&O Ferries ställer in färjetrafiken från Liverpool till Dublin

Färje- och logistikföretaget P&O Ferries har meddelat att man kommer att lägga ner sin färjetrafik mellan Liverpool och Dublin senare i år. Beslutet kommer efter månader av spekulationer och misslyckade förhandlingar om att förlänga hyresavtalet för Gladstone Dock Terminal ...

Viking Line och Gotlandsbolaget samarbetar om Östersjökryssningar

Viking Line och Gotlandsbolaget inleder ett samarbete och kommer att erbjuda gemensamma kryssningar med M/S Birka Stockholm. De två välrenommerade skandinaviska rederierna planerar en kryssningstrafik från Stockholm till Mariehamn och Visby, med planerad start våren 2024.