1. Hem
  2.  › 
  3. Tyskland

Hop-on/Hop-off Hamburg

Hamburg: Linje A Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour
4333 betyg
Upplev det bästa av Hamburg under en dags rundtur med hop-on-hop-off sightseeing. Åk med en dubbeldäckare och hoppa på och av vid 20 hållplatser längs linje A för att utforska staden. Upptäck Speicherstad, HafenCity, Reeperbahn och mycket mer.
Språk:              + 5
21 €
Hamburg: Hop-On Hop-Off-buss med Alster- eller hamnkryssning
683 betyg
Kombinera din endagsbiljett med buss för sightseeing på linje A med en biljett till en båttur. Boka din biljett nu och välj ett vattenprogram på floden Elbe eller på Außenalster.
Varaktighet: 1 dag
Språk:              + 5
39 €
Hamburg: Hop-On Hop-Off Busstur Familjebiljett
270 betyg
Utforska Hamburgs främsta områden och se vackra sevärdheter tillsammans med din familj. Se allt i din egen takt med en hop-off-hop-off-buss runt staden. Spara pengar med en familjebiljett som gäller hela dagen.
Språk:            + 1
44 €
Hamburg: Sightseeing med hop-on hop-off Classic Line
277 betyg
Upptäck den underbara staden Hamburg på denna klassiska hop-on hop-off sightseeingtur på en dubbeldäckad buss och upplev alla Hamburgs sevärdheter.
Språk:     
21 €
Hamburg: Hop-On Hop-Off hamnkryssning med kommentarer
133 betyg
Upptäck Hamburg i din takt med en endagars biljett för en hop-on/hop-off hamntur. Kryssa med pråm genom hamnen i Hamburg och gå av och på där du vill för att utforska stadens sevärdheter.
Varaktighet: 1 dag
Språk:     
22 €
Hamburg: Linje F Hop-On Hop-Off Buss Stadsrundtur
562 betyg
Upptäck Hamburg med en Hop-On Hop-Off Bus City Tour. Hoppa av och på så ofta du vill vid alla hållplatser eller ta det lugnt och stanna på bussen och njut av utsikten.
Språk:            + 1
21 €
Hamburg: Linje F Hop-On Hop-Off buss- och båttur
488 betyg
Utforska Hamburg med både buss och båt på denna hop-on-hop-off rundtur. Stig på och av bussen när du vill, vid valfri hållplats, och se sevärdheter som Speicherstadt och Hamburg Rathaus. Njut av en båttur i hamnen och ta in den imponerande utsikten.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:            + 1
37 €
Hamburg: Linje G Hop-On Hop-Off Sightseeingtur
3 betyg
Hop-On Hop-Off stadsrundtur med 18 stopp. Du kan se Hamburgs hamn, den världsberömda "Syndiga milen" (Reeperbahn), stadskärnan, Inre och Yttre Alster, Speicherstadt och till Hafencity.
Språk:           
21 €