1. Hem
  2.  › 
  3. Tyskland
  4.  › 
  5. Stuttgart

Stuttgart

Private Touren und Stadtführungen in Stuttgart auf deutsch
Du suchst nach einer Stadtführung in Stuttgart? Auf dieser Seite findest Du eine Übersicht ganz verschiedener Touren für deinen Aufenthalt in Stuttgart.

Öffentliche Stadtführungen auf deutsch

Stuttgart: Stadsvandring med höjdpunkter
129 betyg
Lär dig fascinerande information om den livliga staden Stuttgart och upptäck allt som finns att veta. Din kunniga guide tar dig till de främsta platserna i centrum, och berättar om Stuttgart förflutna, nutid och framtid.
Varaktighet: 1 timme
Språk:     
12 €
Stuttgart: Guidad spökvandring
431 betyg
Utforska Stuttgarts gamla stadskärna på natten på en spännande spökvandring. Lyssna på historier och upptäck legender om Stuttgarts kusliga förflutna.
Varaktighet: 1 timme
Språk:   
12 €
Stuttgart Skattjakt och sevärdheter Självguidad tur
15 betyg
Utforska Stuttgart på ett nytt och roligt sätt med en interaktiv smartphone-app. Med telefonen som guide går du genom staden och upptäcker landmärken samtidigt som du löser pussel.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:     
5.17 €
Humle och malt i Stuttgart
1 betyg
Färsk öl, det är vad jag gillar! På den här turen får du följa i fotspåren av bryggeritraditionen i Stuttgart.
Varaktighet: 105 minuter
Språk:   
32 €
Stuttgart: underhållande guidad tur till gamla stadens höjdpunkter
22 betyg
Följ med på en stadsvandring och upptäck de dolda platserna i Stuttgart. Beundra det nya palatset, Schillerplatz, Palace Square och andra platser medan du hör stadens historia från din guide.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:   
14 €
Stuttgart: Guidad vinvandring och vinprovning
19 betyg
Utforska Stuttgarts vackraste vinodlingsområden. Ta en promenad genom vingårdarna som frodas på kullarna i Stuttgart. Njut av enastående utsiktsplatser. Prova lokala viner.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:   
41 €
Stuttgart: Guidad tur i Stuttgarts saluhall
47 betyg
Den historiska marknadshallen i Stuttgart är en upplevelse i sig själv. Hallen är fylld av färgglada marknadsstånd och dofter från hela världen. Fördjupa dig i marknadsplatsen medan du lyssnar på historier om dess förflutna.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:   
26 €
Stuttgart: Kulinarisk utflykt genom Bad Cannstatt
61 betyg
Upptäck den äldsta delen av Stuttgart på en kulinarisk rundtur. Utforska Bad Cannstatt's turistiska höjdpunkter och njut av de kulinariska läckerheterna från det regionala köket.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:   
33 €
Stuttgart: "Kehrwoche"-turné på schwäbiska
114 betyg
Upplev en stadsrundtur i Stuttgart på ett glatt sätt. På den här turen utforskar du Stuttgarts Bohennviertel och får lära dig massor av intressanta och roliga fakta om "den schwabiska svepveckan".
Varaktighet: 2 timmar
Språk:   
24 €
Stuttgart: Linbana och Zacke Experience
4 betyg
Res med Stuttgarter linbana till en skogskyrkogård, där du kan gå i fotspåren av stadens berömda före detta invånare. Därefter reser du med "Zacke" - en av de sista återstående järnvägarna i Tyskland, tillbaka ner till Marienplatz.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:   
24 €
Stuttgart: Express Walk med en lokalbo på 60 minuter
1 betyg
Upptäck charmen i Stuttgart från en insiders perspektiv på en 60-minuters promenad med en lokal. Utforska dess landmärken, njut av den livliga kulturen och lär dig om dess rika historia.
Varaktighet: 1 timme
Språk:     
69 €
Stuttgart: Stäffele-tur i Stuttgart
44 betyg
Dra nytta av Stuttgarts geografiska läge i en dalsänka och klättra uppför de många trappstegen, som av lokalbefolkningen kallas Stäffele. Du kan välja en rutt från 5 möjliga rutter.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:     
24 €