1. Hem
  2.  › 
  3. USA

New York

Private Touren und Stadtführungen in New York auf deutsch
Du suchst nach einer Stadtführung in New York? Auf dieser Seite findest Du eine Übersicht ganz verschiedener Touren für deinen Aufenthalt in New York.

Öffentliche Stadtführungen auf deutsch

NYC: Upplevelse från Madison Square Garden Tour
666 betyg
Upplev Madison Square Garden som aldrig tidigare. På denna nya rundtur, som tar dig bakom kulisserna på världens mest kända arena, får du lära dig om ikoniska ögonblick som har skapat i sport- och underhållningshistoria.
Varaktighet: 1 timme
Språk:            + 1
42.53 €
Hemliga barer och Speakeasy NY-upplevelse
15 betyg
Upptäck New Yorks mest dolda och hemliga barer och Speakeasies, medan du njuter av de mest överdådiga cocktails och vi förklarar allt som finns att veta om förbudstiden i USA.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:           
32.36 €
New York: Guidad vandringstur till dolda Speakeasies
3 betyg
Upptäck New Yorks mest dolda och hemlighetsfulla barer och speakeasies på denna guidade vandring. Köp överdådiga cocktails att smutta på medan du lär dig mer om förbudstiden i USA.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:           
36.06 €
Judisk historia i NYC Privat rundtur med transfer
1 betyg
Fördjupa dig i den amerikanska judendomens historia och arv på en guidad rundtur i det judiska kvarteret på Manhattans Lower East Side. Se historiska synagogor och hör berättelsen om judiska invandrare.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:           
178.37 €
Frihetsgudinnan & Ellis Island med färja och privat guide
1 betyg
Kom nära New York Citys mest ikoniska symbol, den majestätiska Frihetsgudinnan! Ta en färjetur till Liberty Island med en privat guide.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:           
254.93 €
New-York - Empire State Building : Den digitala ljudguiden
2 betyg
Upptäck den fascinerande historien om Empire State Building berättad av en fängslande New York-historiker. Fördjupa dig i historien om världens mest ikoniska skyskrapa. För nyfikna resenärer.
Varaktighet: 30 minuter
Språk:          + 1
2.99 €
Wall Street och finansdistriktet - privat rundtur
2 betyg
Upptäck hemligheterna på Wall Street, hjärtat av realinvesteringar i New Yorks finansdistrikt. Se Charging Bull, Federal Reserve Bank, Stock Exchange, Trump Building, House of Morgan och mycket mer.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:           
178.37 €
Skip-the-line One World Observatory Tour med transfer
1 betyg
Gå före folkmassorna och njut av utsikten från One World Observatory i USA:s högsta byggnad med biljetter utan kö och en licensierad guide. Se Empire State, Frihetsgudinnan och mycket mer.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:           
273.42 €
9/11 World Trade Center Walking Tour med museibiljetter
1 betyg
Upplev det mörkaste ögonblicket i New Yorks historia på en guidad tur till Ground Zero, platsen för terroristattackerna den 11 september 2001. Besök minnesmärkena och St Paul's Chapel.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:           
178.37 €
Grand Central Terminal Privat stadsvandring med transport
1 betyg
Upptäck hemligheterna i Grand Central Terminal, världens mest berömda kollektivtrafikstation. Se St Patrick's Cathedral, Rockefeller Center och Chrysler Building.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:           
421.19 €
Skip-the-line Metropolitan Museum of Art-tur med transfer
1 betyg
Hoppa över köerna till The Met med en licensierad guide och utforska 5 000 år av mänsklig historia och olika konsttraditioner från hela världen, inklusive det antika Egypten, Grekland, Rom, Asien och Mellanöstern.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:           
498.39 €
Ground Zero Tour med Skip-the-line National 9/11 Museum
1 betyg
Återupplev dina minnen från den 11 september 2001 under ett besök på National 9/11 Museum med skip-the-line-biljetter. Lär dig mer om 9/11 och WTC på en guidad rundtur på Ground Zero.
Varaktighet: 3.5 timmar
Språk:           
253.64 €

Bike Tours

Från Manhattan: 2-timmars Brooklyn Bridge cykeltur
162 betyg
Upplev de spännande stadsdelarna Brooklyn och Manhattan på den här cykelturen på 19,3 kilometer. Korsa den ikoniska Brooklyn Bridge och få fantastiska utsikter över New York City och cykla förbi några av stadens mest ikoniska och berömda landmärken.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:     
55.37 €
Från Manhattan: Sightseeing med cykel till Brooklyn Bridge
83 betyg
Denna spännande cykeltur tar dig till Brooklyn Bridge där hela stadens skyline öppnar sig för dig och avslöjar Frihetsgudinnan, Staten och Ellis Island och många andra berömda sevärdheter.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:     
55.37 €
New York stad: Guidad cykel- eller eBike-tur med stadens höjdpunkter
120 betyg
Det finns fler sevärdheter per kilometer i New York City än någon annanstans i världen och du kan beundra många av dem på denna cykeltur. Trampa genom staden med en professionell guide från staden.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:       
75.51 €
Brooklyn: Cykeltur med sightseeing med lokal guide
51 betyg
Besök över 20 olika stadsdelar på den mest kompletta cykelturen i Brooklyn som finns. Lär dig historien om olika områden som det en gång välmående hamnområdet Red Hook och Brooklyn Heights Historic District.
Varaktighet: 4.5 timmar
Språk:   
90.62 €
Cykeltur i centrum med snygga holländska cyklar!
6 betyg
Utforska den livfulla autenticiteten i Brooklyn och njut av Manhattans hisnande skyline under vår 2,5-timmars Downtown Bike Tour. Kör över den ikoniska Brooklyn Bridge på en elegant holländsk cykel.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:         
59.4 €
Radikal cykeltur över Brooklyn- och Manhattanbroarna
3 betyg
Cykla över Brooklyn- och Manhattanbroarna med en lokal historie- och cykelentusiast. Besök unika mat- och dryckesställen som du inte kommer att höra talas om i reseguider och bloggar.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:   
64.73 €
Tur med elektrisk cykel: Classic Manhattan och mer!
12 betyg
Öka din körning med en eBike med pedalassistans! Din professionella guide kommer att navigera en rutt från Downtown till Midtown och visa de mest ikoniska platserna i New York!
Varaktighet: 3 timmar
Språk:   
95.64 €
NYC: Cykeltur som utforskar NYC:s konstiga och radikala historia
11 betyg
Ta en kortvarig cykeltur ledd av en New York-bo som gör sin hemläxa. En introduktion till Manhattans stadsdelar genom linsen på deras mest mytomspunna etablissemang.
Varaktighet: 4 timmar
Språk:     
90.62 €
Brooklyn: Halvdagscykeltur
12 betyg
Se över 25 Brooklyn-kvarter under en episk cykeltur ledd av lokala cyklister med förstklassiga cyklar. . Stanna till för frukost, lokala hantverkare, whisky- och chokladprovningar och för lunch längs Brooklyn Waterfront.
Varaktighet: 6 timmar
Språk:   
118.36 €
New York City: En dag på Manhattan
17 betyg
Se New York Citys sevärdheter på cykel på en episk halvdagsutflykt på morgonen eller eftermiddagen. Beundra ikoniska monument som Brooklyn Bridge och trampa på cykelbanorna i Central Park.
Varaktighet: 5 timmar
Språk:   
127.6 €
Privat cykeltur till Brooklyn Bridge
1 betyg
Utforska nedre Manhattan, finansdistriktet, Brooklyn Bridge och Brooklyn Waterfront med denna omfattande, men lugna guidade cykeltur.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:   
302.01 €
Brooklyn: 2-timmars cykeltur på Manhattan och Brooklyn Bridges
37 betyg
Cykla över två av de mest ikoniska broarna i NYC - Brooklyn och Manhattan - inklusive stopp längs stadsdelar vid vattnet. Lär dig stadens historia, ta in hisnande vyer och åk med en lokal för att se många av New Yorks höjdpunkter.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:   
924.67 €