1. Hem
  2.  › 
  3. USA
  4.  › 
  5. Honolulu

Honolulu

Private Touren und Stadtführungen in Honolulu auf deutsch
Du suchst nach einer Stadtführung in Honolulu? Auf dieser Seite findest Du eine Übersicht ganz verschiedener Touren für deinen Aufenthalt in Honolulu.

Öffentliche Stadtführungen auf englisch

Oahu: Diamond Head Hike med transport tur och retur
63 betyg
Vandra till Diamond Head på en självguidad tur. Boka i förväg och undvik långa väntetider på denna världsberömda vandringsled.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:    + 1
45.89 €
Honolulu: Spöklik vandringstur
138 betyg
Upptäck den här paradisöns mörka sida på en skräckinjagande hemsökt rundvandring. Hör om nattmarschörerna och andra berättelser från din guide medan du promenerar genom de hemsökta platserna.
Varaktighet: 1 timme
Språk:   
22.03 €
Oahu: Waikiki History Tour Pub Crawl
14 betyg
Besök de bästa barerna i Waikiki med en expertguide och lär dig den historia som de glömde bort i samhällskunskapsundervisningen på fastlandet på denna historiska pubrunda.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:   
41.3 €
Oahu: Lyxig gondolkryssning med drycker och bakverk
33 betyg
Njut av denna vackert utformade venetianska gondoltur med 4 passagerare i Waikiki. Se Diamond Head, Magic Island och Honolulus skyline medan du sippar på svalkande drycker och äter läckra bakverk.
Varaktighet: 45 minuter
Språk:   
85.44 €
Honolulu: Pearl Harbor, USS Arizona Memorial och stadsrundtur
149 betyg
Besök Pearl Harbor National Park och USS Arizona Memorial - Hawaiis mest besökta sevärdhet. Detta är en liten gruppresa. Utforska andra världskrigets historia och Hawaiis historia i centrala Honolulu.
Varaktighet: 6 timmar
Språk:   
61.63 €
Oahu: Solnedgångssegling i små intima grupper
2 betyg
Se en spektakulär solnedgång över Stilla havet, med Waikiki och Diamond Head som en ikonisk bakgrund till en perfekt kväll på en segelbåt med vänner och familj i små grupper
Varaktighet: 2 timmar
Språk:   
95.13 €
Oahu: Snorklingsäventyr med sköldpaddor i Waikiki
4 betyg
Kryssa ut till ett hemligt sköldpaddsreservat i Waikiki för att simma med gröna hawaiianska havssköldpaddor! Denna tur äger rum i Waikikis vackra vatten med natursköna vyer runt omkring.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:   
114.72 €
Vandringsled till vattenfall & naturvandring
1 betyg
Njut av Hawaiis hisnande och frodiga natur medan våra guider berättar intressanta fakta om Hawaiis kultur och historia. Fråga om historien om de mystiska Menehune, eller forntida hawaiianska "älvor
Varaktighet: 3.5 timmar
Språk:   
90.86 €
Oahu: Waikiki kajaktur och snorkling med havssköldpaddor
1 betyg
Upplev det vackra Hawaiiska havslivet när du paddlar kajak till Turtle Canyon från Honolulu. Hoppa i för att simma och snorkla i det varma vattnet som lever av tropiska fiskar och sköldpaddor.
Varaktighet: 2 timmar
Språk:   
183.55 €
Oahu Wreck & Reef Scuba Dive för certifierade dykare
13 betyg
Den bästa vrakdykningsupplevelsen på Hawaii! Följ med på en guidad tur till ett vackert vrak följt av en guidad tur till en av Honolulus favoritrevplatser. Varje dyk kommer att bli oförglömligt.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:   
226.37 €
Oahu: Downtown Honolulu Food & Beer Guided Walking Tour
3 betyg
Upptäck Hawaiis bästa öl och lokala mat medan du utforskar konstdistriktet i centrum. Njut av denna guidade vandringstur och lär dig om stadens kultur och bryggeri när du stannar vid lokala bryggerier.
Varaktighet: 3.5 timmar
Språk:   
81.68 €
Honolulu: Spöken från gamla Honolulu Walking Tour
1 betyg
Utnämnd till BÄSTA SPÖKVANDRINGEN I NATIONEN av USA Today's 10Best Reader's Choice Awards! Upptäck Hawaiis hemsökta hemligheter när du utforskar Honolulus kusliga förflutna, från kungliga palats till hemsökta byggnader.
Varaktighet: 1.5 timmar
Språk:   
25.7 €

Bike Tours