Dubai

Private Touren und Stadtführungen in Dubai auf deutsch
Du suchst nach einer Stadtführung in Dubai? Auf dieser Seite findest Du eine Übersicht ganz verschiedener Touren für deinen Aufenthalt in Dubai.

Öffentliche Stadtführungen auf deutsch

Dubai: Guidad tur i gamla stan med souker, provsmakningar och båttur
2527 betyg
Upptäck gamla stan i Dubai med en lokal guide för att få en bättre förståelse för den arabiska kulturen. Utforska lokala marknader, smaka på gatuköket och åk på en kryssning längs Dubai Creek med en traditionell båt.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:            + 2
31.47 €
Dubai: Souker, gatukök, Abra och Gamla stan
399 betyg
Upptäck de viktigaste höjdpunkterna i Dubais gamla stadsdel på en guidad tur med en professionell guide. Besök Spice Souk och Gold Souk och prova olika gatuköksrätter, arabiskt kaffe och mycket mer.
Varaktighet: 2.5 timmar
Språk:            + 1
22.66 €
Dubai, Dubai: Guidad rundtur i gamla Dubai, shopping i Souqs och Abra-resa
2314 betyg
Fördjupa dig i Dubais traditionella anda med en guidad tur genom det historiska distriktet och få en inblick i den arabiska kulturen. Smaka på gatuköket och åk med på en naturskön Abra-båttur.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:            + 1
32.48 €
Dubai: Upptäck Dubais Creek och souker med street food
2189 betyg
Förlora dig själv i det gamla Dubai på en vandring i det historiska distriktet Al Fahidi. Smaka på autentisk gatumat, utforska de livliga soukerna och kryssa längs Dubai Creek i en traditionell abra-båt.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:           
26.63 €
Dubai: Rundtur i Gamla stan med museer, souker och båttur
47 betyg
Utforska höjdpunkterna i Dubais gamla stad på en guidad tur till de viktigaste museerna samt Grand, Gold och Spice Souks. Njut av en båttur längs den ikoniska Dubai Creek ombord på en traditionell Abra.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:          + 1
22.66 €
Dubai: Gamla Dubai med museer, Abra-kryssning och soukprovningar
86 betyg
Upplev charmen i Gamla Dubai och dess marknader på en rundtur i det historiska området Al Fahidi, krydd-souken och guldsouken. Kryssa Dubai Creek på en traditionell Abra och besök myntmuseet.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:      + 1
20.14 €
Dubai - Gamla stan Vandring i Gamla stan med souker, Abra-resa och snacks
436 betyg
Upptäck den arabiska kulturen på denna guidade vandringstur i Dubai. Smaka på utsökt emiratisk mat, åk med en Abra-båt och besök det berömda Al Fahidi-fortet, Coffee Museum och några traditionella souker.
Varaktighet: 4 timmar
Språk:           
24.97 €
vandringstur i gamla dubai, souker, abra-båt, gamla stan
30 betyg
Upptäck emiratiernas arv och historia på en vandringstur med en lokal guide. Förundras över den unika arkitekturen i arabisk stil, utforska souker och marknader och åk vattentaxi över Dubai Creek.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:     
68.22 €
Dubai: Gamla stan, souker, museer och provsmakningar med Abra
64 betyg
Utforska de viktigaste höjdpunkterna i gamla stan, Bastakiya, museer, Dubai Creek och lokala marknader. Besök en kryddsouk och en guldsouk och smaka på Dubais street food samtidigt som du lär dig mer om kultur och livsstil.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:        + 1
17.35 €
Dubai: Forntida Dubai, Dolda Pärlor, Souks och Museer Tour
97 betyg
Dyk ner i arabisk kultur och historia på en guidad rundtur i Dubai. Besök Al Fahidi-kvarteret, myntmuseet och livliga souker på en vandringstur och korsa Dubai Creek på en traditionell båt.
Varaktighet: 3 timmar
Språk:            + 2
27.69 €
Dubai: Top 10 City Highlights Tour med inträde till Blå moskén
14 betyg
Upptäck höjdpunkterna i Dubai på en guidad stadsrundtur. Besök Museum of the Future, Blå moskén, Dubai Mall och Souk Madinat Jumeirah.
Varaktighet: 6 timmar
Språk:         
30.21 €
Privat matresa - 12 provsmakningar med lokalbefolkningen
4 betyg
Få en smak av Dubai och njut av 10 av de bästa smakupplevelserna som staden erbjuder. Dubai är en av de bästa städerna som erbjuder många olika lokala maträtter och njut av lokal historia genom att promenera under matstoppen
Varaktighet: 3 timmar
Språk:     
99.31 €

Bike Tours