Färja från Karlshamn till Klaipeda

Biljetter, tidtabell och rutt

Färjan från Karlshamn till Klaipeda förbinder Sverige med Litauen. Rutten genom Östersjön erbjuds flera gånger om dagen av rederierna DFDS och TT-Line. Resan tar ca 13 timmar.

Boka din biljett

7 Avgångar per vecka
13 h
7 Avgångar per vecka
13 h 30 min

Rutt karta

Klaipeda färjeterminal ligger 397 km öster om Karlshamn. Detta motsvarar ett avstånd på 215 sjömil.

Ruttkarta för resan Karlshamn - Klaipeda.

Ruttdata

Färjerutt: Karlshamn - Klaipeda
Avgångshamn: SE flag Karlshamn
Destinationsport: LT flag Klaipeda
Avgångar: 14 gånger i veckan
Rederier: DFDS
TT-Line

Klaipėda

Färjehamnen i Klaipeda förbinder Litauen med Sverige och Tyskland. Totalt 5 rutter erbjuds här flera gånger om dagen av rederierna TT-Line och DFDS.

Karlshamn

Karlshamn ligger i Blekinge vid Östersjön. Staden grundades på 1600-talet och spelar än idag en viktig roll som hamn- och handelsplats. Besökare lockas av den välbevarade gamla stadskärnan med sina traditionella svenska trähus och smala gator. Till de främsta sevärdheterna hör Karlshamns Museum, som visar upp lokal historia och kultur, och Kulturhuset, ett kreativt konstcentrum i ett imponerande gammalt magasin. Stadsparken med sina skulpturer och utsikt över hamnen är en annan höjdpunkt. För naturälskare är den omgivande skärgården med sina många små öar och båtturer en särskild attraktion.

Färjehamnen i Karlshamn förbinder Sverige med Litauen och Tyskland. Rutterna Karlshamn - Klaipeda och Karlshamn - Travemünde erbjuds här flera gånger om dagen av rederierna TT-Line och DFDS.