Upptäck Barcelona

De bästa sevärdheterna och rundturerna
  1. Hem
  2.  › 
  3. Magasin

Upplev det bästa av Barcelona genom att ta en guidad tur eller upptäcka staden på egen hand. På https://www.hellotickets.se kan du hitta alla de sevärdheter som listas och köpa biljetter online idag för att uppleva fotbollslaget Barcelona på plats, besöka historiska platser och njuta av lokal mat och dryck. Barcelona har något för alla, så låt dig inspireras till att utforska staden och dess fantastiska sevärdheter.

Camp Nou - Gå och se Barcelona på en av världens största arenor

Camp Nou är en av världens största arenor och ett måste för alla som älskar fotboll. Det är hemmaarenan för den världsberömda spanska klubben FC Barcelona, och det är ett otrolig arena att besöka. När du går in på arenan kommer du att bli imponerad av dess enorma storlek och skönhet. Du kommer få se spelare av absolut världsklass spela, höra fansen sjunga och njuta av den magiska atmosfären som finns i Camp Nou. Att få uppleva detta och se Barcelona spela på live är en upplevelse som man aldrig glömmer.

Sagrada Familia - Fylld med skönhet och historia

Sagrada Familia är en av de mest ikoniska byggnaderna i Barcelona. Byggandet påbörjades 1882 och det är fortfarande inte färdigt. Det är ett arbete som kommer att ta flera generationer att slutföra. Byggnaden har utformats av den berömda arkitekten Antoni Gaudí och har blivit ett välkänt landmärke i staden. Den imponerande byggnaden består av tre portar, tolv torn och tjugo kyrktorn som alla representerar olika bibliska teman. Sagrada Familia är en plats fylld med skönhet och historia, vilket gör den till ett populärt besöksmål för turister från hela världen.

Barcelona Sunset Jazz Kryssning

Barcelona Sunset Jazz Kryssning är ett mycket populärt sommarnöje bland turister och spanjorer. Det är en unik upplevelse som kombinerar musik, mat och havsutsikt. Ombord på båten får du njuta av livemusik från lokala jazzartister medan du seglar längs den vackra kusten. Du kan också njuta av en god middag medan du beundrar utsikten över solnedgången. På denna kryssning får du uppleva det bästa av Barcelona. Det finns också chans att prova olika typer av spansk mat, ta del av historiska platser och mycket mer.

Park Güell

Park Güell är en av de mest berömda parkerna i Barcelona. Parken är ett verk av den berömde arkitekten Antoni Gaudí och har blivit ett välbesökt turistmål. Parken består av olika delar som alla har sina egna unika stilar och designelement. Det finns terrasser, fontäner, paviljonger och andra utomhusinstallationer som skapar en magisk atmosfär.

I parken finns det också flera restauranger där man kan njuta av lokal mat och dryck. Man kan promenera runt i parken för att uppleva alla dess skönheter, eller ta sig tid att besöka några av de intressanta museerna som finns inom området. Oavsett hur man väljer att tillbringa sin tid på Park Güell kommer man garanterat att ha en oförglömlig upplevelse.

Barcelona La Pedrera

Barcelona La Pedrera är ett av de mest ikoniska byggnadsverken i hela Spanien. Det är en modernistisk arkitektur som skapades av den berömda arkitekten Antoni Gaudí och ligger på Avenida Diagonal, nära Plaza Catalunya. Byggnaden har fått sitt namn från det stenblock som användes för att bygga den, vilket ger den en unik utsmyckning.

Byggnaden består av två våningar med olika typer av rum och balkonger, samt en takterrass med fantastisk utsikt över staden. Den har också ett museum som visar upp Gaudís verk och historia om byggandet av La Pedrera. Det finns flera evenemang som hålls här under hela året, inklusive konserter, teaterföreställningar och andra kulturella aktiviteter. Barcelona La Pedrera är ett måste att besöka för alla som vill se det bästa av Barcelonas modernistiska arkitektur.

Barcelona Zoo

Barcelona Zoo är en fantastisk plats att ta sina barn. Det är ett stort och vackert zoo som har ett brett utbud av djur från hela världen. Man kan se allt från elefanter, lejon och giraffer till pingviner, krokodiler och apor. Det finns även en del interaktiva attraktioner som man kan prova på, som att få matar djuren eller ta en tur med berg-och dalbanan.

Förutom att titta på djuren kan man även njuta av den vackra trädgården som omger parken. Den innehåller flera olika typer av blommor och buskar, vilket gör det till ett perfekt ställe för familjer att uppleva naturen tillsammans. Barcelona Zoo erbjuder verkligen något för alla - barn som vuxna - så det är definitivt ett besök värt.